دستور پخت سریع نخودهای طعمدار با گوجه گیلاسی و دانه کاج توسط روکمینی آیِر
یک شام ساده و رضایتبخش برای روزهای سردتر که در یک کاسه رنگارنگ سرو میشود. این دستور پخت سریع تنها با نخودهای خوب، گوجه گیلاسی نرم شده، سس گیاهی و دانه کاج بو داده تهیه میشود.

دستور پخت نخودهای طعمدار با گوجه و دانه کاج
این یک شام آسان و پرکننده است که تنها شرط آن استفاده از نخودهای باکیفیت است. نخودهای جاری یا کنسروی مناسب هستند. این غذا با گوجههای نرم شده، سس پر از گیاهان معطر و دانه کاج بو داده گرم میشود و یک ضیافت در یک کاسه محسوب میشود. میتوان آن را با نان تخت سرو کرد.
- تهیه: ۱۵ دقیقه
- پخت: ۱۵ دقیقه
- برای: ۳-۴ نفر
مواد لازم:
- ۶۰ گرم دانه کاج
- ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۳۰۰ گرم گوجه گیلاسی
- ۷۰۰ گرم نخود (جاری یا کنسروی)
- ۸ قاشق غذاخوری ماست یونانی
برای سس:
- ۱۰ گرم برگ ریحان
- ۱۰ گرم جعفری
- ۴۰ میلیلیتر روغن زیتون
- آب یک لیمو
- ۱ قاشق چایخوری نمک دریا
“در هیچ شرایطی تابه را برای انجام کار دیگری ترک نکنید: دانههای کاج در یک لحظه میسوزند.”
این دستور برای یک یا دو نفر نیز قابل تهیه است و باقیمانده را میتوان برای روزهای بعد گرم کرد.
