دستور پخت گنوکی سیبزمینی پنیر پارمزان و مریمگلی از جورجینا هیدن
گنوکی خانگی با سیبزمینی پخته شده، غذای ساده و مقرونبهصرفهای است که با سس کره مریمگلی و پنیر پارمزان سرو میشود. زمان آمادهسازی ۱۰ دقیقه و پخت ۳۰+ دقیقه برای ۴ نفر.

گنوکی سیبزمینی با پنیر پارمزان و مریمگلی
این دستور پخت ساده نشان میدهد چگونه با سیبزمینی پخته شده میتوان گنوکی خانگی و سبک تهیه کرد. برخلاف گنوکیهای آماده که سنگین هستند، این نسخه پُفکی و ابریشمی است. سس ساده کره با مریمگلی ترد و سیر طعمی آجیلی به غذای میدهد و پنیر پارمزان کاملکننده عالی آن است.
- استفاده از سیبزمینی پختهشده قبلی یا پخت جدید
- خمیر با آرد و تخممرغ ورز داده میشود
- پخت هنگام شناور شدن گنوکی در آب جوش
- سس کره مریمگلی با سیر و روغن زیتون
- تزیین با پنیر پارمزان و فلفل سیاه
“گنوکی تازه با سیبزمینی پخته شده، سبکتر و لذیذتر از انواع آماده است.” “سس ساده کره مریمگلی اجازه میدهد طعم گنوکی بدرخشد.” این غذا گزینه عالی برای شامی سریع و خوشمزه است.
