نوشیدنیهای شیرین کران گوکانی برای دیوالی – دستورالعملها
این لدوها شیرینیهای هندی شیرین و مغزدار هستند که برای تقسیم کردن عالیاند، و یک پودینگ نان به سبک هندی نیز یک دسر سریع و خوشمزه است. دیوالی، جشنواره نور، نماد پیروزی خوبی بر بدی است.

شیرینیهای دیوالی توسط کران گوکانی
این مقاله شامل دو دستورالعلی ساده برای تهیه شیرینیهای مخصوص جشن دیوالی است. دیوالی که به جشنواره نور معروف است، یک جشن بزرگ هندی است که نماد پیروزی خوبی بر بدی میباشد و مشابه کریسمس در غرب است. در این جشن، رد و بدل کردن شیرینی (میثای) و خشکبار بین دوستان و خانواده یک سنت مهم است.
- لدوهای آسان: این شیرینیهای گِرد و معروف هندی با آرد نخودچی، گی، شکر و مخلوطی از بادام و پسته درست میشوند. پخت آرد در گی به مدت ۳۰-۳۵ دقیقه برای رسیدن به عطر و طعم آجیلی بسیار مهم است.
- پودینگ نان هندی: این دسر الهامگرفته از «شاهی توکدا» است. در این نسخه سادهتر، نان در مخلوط شیر، شیر تغلیظ شده و زعفران خیسانده شده و سپس پخته میشود.
«برای من، دیوالی درباره با هم بودن و تقسیم غذایی است که خاص احساس شود اما ساعتها در آشپزخانه نگهتان ندارد.» – کران گوکانی این دستورات برای جشنگیری در کنار عزیزان و به اشتراک گذاری شادی مناسب هستند.
