آیا باید قارچها را شست؟ بررسی روشهای تمیز کردن و پخت قارچ
بحث بر سر شستن قارچها ادامه دارد، اما کارشناسان موافقند که پوست کندن لازم نیست. قارچها برخلاف باور رایج با شستن سریع خیس نمیشوند و میتوان آنها را مانند گوشت با حرارت زیاد پخت.

روشهای تمیز کردن و پخت قارچ
بحث دیرینهای درباره شستن قارچها وجود دارد. برخی سرآشپزها مانند ویل موری توصیه میکنند قارچها را سه بار در آب سرد بشویید، درحالی که دیگران مانند بن رند استفاده از قلمو شیرینیپزی یا پشت چاقو برای پاک کردن خاک را ترجیح میدهند. تحقیقات هارولد مکگی نشان میدهد که شستن سریع قارچها تأثیر چندانی بر میزان آب آنها ندارد.
- پوست کندن قارچ معمولاً ضروری نیست، مگر برای ساقههای ضخیم یا قارچهای کهنه
- برای پخت، حرارت بالا مانند پخت استیک ضروری است
- افزودن سیر با چنگال برای طعمدهی ملایم توصیه میشود
- صبر کنید تا تمام مایع قارچ خارج شود و سپس تفت دادن آغاز شود
- قارچهای رنده شده را میتوان به مخلوط کتلت اضافه کرد برای بافت بهتر
«مکگی ۲۵۲ گرم قارچ تازه را پنج دقیقه در آب غوطهور کرد و پس از خشک کردن، تنها ۶ گرم افزایش وزن مشاهده کرد» «کلر تامسون: قارچها را باید تا زمانی پخت که تمام مایع آن خارج شود»
روشهای خلاقانهای مانند پتی قارچ شبیه گوشت چرخ کرده یا استفاده در کوئسادیلا نیز پیشنهاد میشوند.
