طرز تهیه نان دارچینی – دستور فلیسیتی کلواک
نانهای دارچینی نرم، شیرین و چسبنده که به طور غیرمنتظرهای در خانه آسان تهیه میشوند. این دستور پخت اسکاندیناویایی را میتوان با سلیقه شخصی تنظیم کرد.

دستور پخت نان دارچینی خانگی
این دستور پخت نان دارچینی اسکاندیناویایی توسط فلیسیتی کلواک ارائه شده است که نرم، شیرین و به طور غیرمنتظرهای آسان برای تهیه در خانه میباشد. مواد اصلی شامل شیر کامل، آرد، کره، شکر و دارچین است و میتوان ادویهها را با سلیقه شخصی جایگزین کرد.
- زمان آمادهسازی: ۳۰ دقیقه
- زمان استراحت: ۱ ساعت+
- زمان پخت: ۲۵ دقیقه
- تعداد: ۷ عدد
“هیچ لذتی مانند یک نان چسبنده وجود ندارد. نرم و شیرین مانند یک بالش خوراکی.”
مراحل تهیه شامل عصارهگیری شیر با هل، تهیه خمیر، پر کردن با مخلوط کره و دارچین، و پخت در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد میباشد. این نانها برای صبحانه یا همراه قهوه عالی هستند.
