معرفی جدیدترین پیتزای زغالی نیویورک: Lucky Charlie's با قدیمی ترین فر شهر
رستوران Lucky Charlie's در بروکلین با استفاده از قدیمی ترین فر زغالی نیویورک که به سال ۱۸۹۰ بازمی گردد، پیتزاهای منحصر به فردی ارائه می دهد که توجه بسیاری را به خود جلب کرده است.

معرفی Lucky Charlie's و فر تاریخی آن
رستوران Lucky Charlie's در محله Bushwick بروکلین با کشف یک فر زغالی تاریخی که به سال ۱۸۹۰ بازمی گردد، به یکی از پیتزافروشی های پرطرفدار نیویورک تبدیل شده است. این فر که سال ها در زیرزمین ساختمان پنهان بود، توسط مالک ساختمان چارلی ورده در سال ۲۰۰۲ کشف شد و حالا پس از بازسازی، پیتزاهایی با طعمی منحصر به فرد تولید می کند.
- فر ۱۸۹۰: این فر با ابعاد ۱۸ در ۱۵ فوت دارای ۶۳ منطقه حرارتی است و می تواند پیتزا را تنها در ۵ دقیقه بپزد
- طعم خاص: نینو کونیلیو، مالک رستوران، معتقد است این فر به پیتزا طعم و بوی منحصر به فردی می دهد
- حفاظت تاریخی: مالک ساختمان با وجود قوانین سختگیرانه، تصمیم به حفظ و استفاده مجدد از این فر گرفت
- منوی کلاسیک: پیتزای کلاسیک ۳۲ دلاری با مواد اولیه مرغوب ایتالیایی سرو می شود
- چالش های زیست محیطی: با وجود قوانین جدید کاهش انتشار کربن، این رستوران به فعالیت ادامه می دهد
نینو کونیلیو: "بازگرداندن این طعم قدیمی کار جالبی است. همه کسانی که این پیتزا را چشیده اند، هیجان زده شده اند"
اسکات وینر، کارشناس پیتزا: "اکثر کسب وکارها نمی خواهند با مقررات سخت department of buildings درگیر شوند"
این رستوران با ترکیب تاریخ و طعم، تجربه ای منحصر به فرد را برای نسل جدید نیویورکی ها فراهم کرده است.
