افزایش نانواییهای فعال در پخت نان کامل در دزفول به ۴۰ واحد
مدیر جهاد کشاورزی دزفول از افزایش تعداد نانواییهای فعال در پخت نان کامل در این شهرستان به ۴۰ واحد خبر داد. این افزایش در راستای تحقق اهداف امنیت غذایی و ترویج مصرف نان سالم انجام شده است.

افزایش نانواییهای تولیدکننده نان کامل در دزفول
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دزفول از افزایش قابل توجه تعداد نانواییهای فعال در زمینه پخت نان کامل به ۴۰ واحد خبر داد. بهروز قمرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر اعلام کرد که این افزایش در راستای تحقق اهداف امنیت غذایی و ترویج مصرف نان سالم در سطح شهرستان انجام شده است. طی هفته جاری جلسهای با هدف بررسی روند تولید و توزیع آرد کامل در کارخانه آرد شعله دزفول برگزار شد که در آن فرآیند تولید آرد کامل، نحوه توزیع آن و انطباق واحدهای صنفی با الگوی جدید پخت نان مورد بررسی قرار گرفت.
- افزایش ۲۵ واحدی در این مرحله از طرح
- حضور اعضای کارگروه آرد و نان و نانوایان برگزیده
- قدردانی از همکاری نانوایان فعال در طرح
- هدف بهبود کیفیت نان مصرفی و ارتقای سلامت
- کاهش ضایعات و افزایش ارزش تغذیهای نان
قمرزاده تأکید کرد: "استفاده از آرد کامل، گامی مؤثر در جهت بهبود کیفیت نان مصرفی، ارتقای سلامت شهروندان، کاهش ضایعات و افزایش ارزش تغذیهای نان است"
وی در پایان افزود: "هدف ما از اجرای این طرح، گسترش فرهنگ تغذیه سالم، افزایش رضایتمندی مردم و حرکت به سمت خودکفایی و پایداری در امنیت غذایی شهرستان دزفول است"
این اقدام نشاندهنده توجه جدی به سلامت غذایی و توسعه زیرساختهای تولید نان سالم در منطقه است.
