
چرا هرگز نباید گوشت دلفین بخوریم؟
تحقیقات جدید نشان میدهد گوشت دلفینها حاوی مقادیر خطرناکی از جیوه است که تا ۲۶۵ برابر حد مجاز میرسد و میتواند باعث آسیبهای مغزی شدید بهویژه در کودکان و جنین شود.

خطرات مصرف گوشت دلفین
براساس آزمایشهای انجامشده در ژاپن، میزان جیوه در گوشت دلفینها بهطور قابلتوجهی بالا است. سازمان استرالیایی ایافدی گزارش کرده که در نمونههای گوشت دلفین گونه ریسو، غلظت جیوه تا ۱۰۶ قسمت در میلیون ثبت شده که ۲۶۵ برابر بیشتر از حد مجاز قانونی در ژاپن است. کارشناسان هشدار میدهند چنین سطحی از آلودگی میتواند منجر به آسیبهای شدید مغزی شود.
- میزان جیوه در گوشت دلفینها تا ۲۶۵ برابر حد مجاز است
- آلودگی جیوه میتواند باعث آسیب مغزی در جنین و کودکان شود
- دلفینها به دلیل قرارگیری در رأس زنجیره غذایی اقیانوس غلظت بالایی از فلزات سمی جمعآوری میکنند
- مصرف این گوشت برای زنان باردار، مادران شیرده و کودکان خطرناک است
- نمونههای آلوده بارها از سال ۲۰۰۳ در ژاپن گزارش شدهاند
لارس اریک هایمبورگر بواویدا، اقیانوسشناس: «هرچه در زنجیرهی غذایی بالاتر برویم، غلظت جیوه بیشتر میشود. وقتی از حدی بگذرد، برای سلامتی انسان خطرناک است.»
سازمان ایافدی: «مصرف گوشت دلفین بهویژه برای زنان باردار، مادران شیرده و کودکان بهطور مستقیم سلامت را تهدید میکند.»
جایگاه دلفینها در رأس زنجیره غذایی اقیانوس باعث میشود غلظت فلزات سمی مانند جیوه در بدن آنها بهطور چشمگیری افزایش یابد. پژوهشگران تأکید میکنند که مصرف این گوشت نه تنها از نظر اخلاقی problematic است، بلکه از نظر سلامتی نیز تهدید جدی محسوب میشود.

