مسابقه آشپزی با موضوع سفره ایرانی در ارومیه برگزار شد
در قالب چهارمین جشنواره بینالمللی غذاهای سنتی، مسابقه سفره ایرانی با حضور ۱۶ شرکتکننده از شهرهای مختلف ایران در ارومیه برگزار گردید. هدف این رقابت حفظ و معرفی غذاهای محلی و روشهای طبخ سنتی بود.

مسابقه سفره ایرانی در ارومیه
چهارمین جشنواره و نمایشگاه بینالمللی غذاهای سنتی و محلی میزبان مسابقه سفره ایرانی در شهر ارومیه بود که با حضور مریم جلالی، معاون صنایعدستی کشور و ۱۶ شرکتکننده از شهرهای مختلف ایران شامل قزوین، اردبیل، تبریز، زنجان، مشهد، ارومیه، خوی، پیرانشهر، ماکو و میاندوآب برگزار شد. شرکتکنندگان به شکل انفرادی و گروهی سفرههای غذایی شهر خود را ارائه دادند که شامل انواع آش، خوراک، پلو، ماهی، خورشت، دسر، شیرینی و دمنوش بود.
- ایجاد انگیزه برای حفظ و معرفی غذاهای محلی و سنتی
- آموزش روشهای طبخ سنتی و فوتوفنهای پخت ایرانی
- داوری توسط پنج داور ملی و محلی و انتخاب سه برنده
- معرفی برندگان در مراسم اختتامیه نمایشگاه
- داوری غرفههای عرضه غذا بر اساس طعم، نظافت و غرفهآرایی سنتی
مرتضی صفری: "هدف از برگزاری این مسابقه ایجاد انگیزه برای حفظ و معرفی غذاهای محلی و سنتی بود" مدیرکل میراثفرهنگی: "داوری غذاها توسط پنج داور ملی و محلی انجام و سه نفر برتر معرفی شدند"
این رویداد فرهنگی-غذایی گام مهمی در جهت حفظ میراث غذایی ایران و معرفی آن به گردشگران داخلی و بینالمللی محسوب میشود.
