دانشمندان خواستار هشدار سرطان روی بیکن و ژامبون فروخته شده در بریتانیا شدند
دانشمندان از دولت بریتانیا انتقاد میکنند که در دهه گذشته برای کاهش خطرات نیتریت در گوشتهای فرآوری شده «هیچ کاری نکردهاند» و خواهان برچسبهای هشداردهنده مانند سیگار هستند.

هشدار سرطان برای گوشتهای فرآوری شده
دانشمندان بینالمللی از دولت بریتانیا انتقاد کردهاند که در دهه گذشته برای کاهش خطرات نیتریت در گوشتهای فرآوری شده مانند بیکن و ژامبون «هیچ کاری نکردهاند». سازمان جهانی بهداشت در سال ۲۰۱۵ گوشتهای فرآوری شده را در همان رده مواد سرطانزا مانند تنباکو و آزبست طبقهبندی کرد.
- هر ۵۰ گرم مصرف روزانه گوشت فرآوری شده خطر سرطان روده بزرگ را ۱۸٪ افزایش میدهد
- نیتریتهای اضافه شده در فرآوری باعث تشکیل مواد شیمیایی سرطانزا میشوند
- تاخیر دولت بریتانیا منجر به ۵۴,۰۰۰ مورد سرطان قابل پیشگیری شده است
- هزینه این تاخیر برای خدمات بهداشت ملی ۳ میلیارد پوند بوده است
- ۹۰-۹۵٪ بیکن و ژامبون فروخته شده در بریتانیا حاوی نیتریت هستند
«وزیران مسئولیت دارند تا سلامت عمومی را محافظت و خطر سرطان روده مرتبط با این محصولات را کاهش دهند» - پروفسور دنیس کورپت «هر سال تاخیر به معنای سرطانهای قابل پیشگیری بیشتر، خانوادههای بیشتری تحت تاثیر و فشار بیشتر بر سیستم بهداشتی است» - پروفسور کریس الیوت
کارشناسان خواستار اقدام فوری برای معرفی برچسبهای هشدار اجباری و حذف تدریجی نیتریت از تولید گوشتهای فرآوری شده هستند.
