دستور پخت اسمورهای بیسکویت زنجبیلی بنجامینا ابوئی
این دستور پخت، یک طعم بینالمللی به شب آتشبازی اضافه میکند با این اسمورهای چسبنده آمریکایی که روی آتش کمپ یا زیر گریل داغ عالی هستند.

دستور پخت اسمورهای بیسکویت زنجبیلی
این دستور پخت توسط بنجامینا ابوئی ارائه شده و یک دسر عالی برای مناسبتهایی مانند شب آتشبازی است. اسمورها یک شیرینی کلاسیک آمریکایی هستند که معمولاً با بیسکویت دیجستیو درست میشوند، اما در این نسخه از بیسکویت زنجبیلی و جوپرست برای افزودن طعم، عمق و بافت بیشتر استفاده شده است. این دسر سریع آماده میشود و نیاز به زمان استراحت ندارد.
- مواد لازم: کره، عسل، آرد، شکر، جوپرست، زنجبیل پودر شده، جوش شیرین، نمک، شکلات تلخ و مارشملو.
- طرز تهیه: ابتدا بیسکویتها پخته میشوند و پس از خنک شدن، با شکلات و مارشملو پر میگردند.
- روش پخت نهایی: مارشملوها با حرارت مشعل یا گریل داغ برشته میشوند تا طلایی و نرم شوند.
"ایدهآل این است که اسمورها روی آتش واقعی درست شوند، اما یک مشعل یا گریل داغ هم این کار را انجام میدهد." این دسر ترکیبی عالی از طعمهای شیرین و نمکی با پایاندهی با نمک دریایی پولکی است.
