دستور پخت کدو حلوایی و اسفناج خوزه پیزارو با پیمنتون
یک غذای اسپانیایی ساده، مغذی و آرامشبخش که گرمای پاییزی را با ادویه آتشین پیمنتون ترکیب میکند. این غذا با کدو حلوایی، اسفناج و نخود تهیه شده و برای ۴ تا ۶ نفر مناسب است.

دستور پخت کدو حلوایی و اسفناج با پیمنتون
این دستور غذای اسپانیایی از خوزه پیزارو، آشپز مشهور اسپانیایی، یک غذای ساده و مقوی است که طعمهای پاییزی را با ادویه پیمنتون د لا ورا ترکیب میکند. پیزارو درباره این ادویه میگوید: “پیمنتون به غذای ما روح میدهد.” این غذا بر پایه نسخه کلاسیک اسپیناکاس کن گاربانزوس (اسفناج با نخود) تهیه شده اما با اضافه کردن کدو حلوایی شیرین پاییزی، غنا و طعم جدیدی پیدا کرده است.
- تهیه در ۱۰ دقیقه و پخت در ۵۰ دقیقه
- مواد اصلی: کدو حلوایی، اسفناج، نخود، سیر، پیمنتون
- روش پخت: کدو با ادویهها تفت داده شده سپس با اسفناج و نخود ترکیب میشود
- مناسب به عنوان غذای اصلی یا غذای جانبی با گوشت کبابی
- قابل سرو گرم یا در دمای اتاق
“در این فصل که بازارها پر از کدو حلوایی شیرین هستند، عاشق اضافه کردن آن به این غذا هستم.”
این غذا در رستوران لولو پیزارو در جنوب شرق لندن سرو میشود و ترکیب عالی طعم شیرین کدو با اسفناج و نخود را نشان میدهد.
