دستور غذایی میرا سودها برای کاری ژاپنی با برنج و زرده تخم مرغ ماریند شده در سس سویا
یک غذای ساده و سریع با استفاده از مکعبهای کاری آماده که زرده تخم مرغ ماریند شده طعمی غنی به آن میبخشد. این دستور غذایی برای وعدههای میانی هفته ایدهآل است.

دستور کاری ژاپنی با برنج و زرده تخم مرغ
دستور غذایی میرا سودها برای تهیه کاری ژاپنی با برنج و زرده تخم مرغ ماریند شده در سس سویا یک غذای سریع و خوشمزه است که با استفاده از مکعبهای کاری آماده تهیه میشود. این غذا برای روزهای پرمشغله هفته مناسب بوده و با زرده تخم مرغ ماریند شده طعمی خاص و غنی پیدا میکند.
- استفاده از مکعبهای کاری برای صرفهجویی در زمان
- ماریند کردن زرده تخم مرغ در سس سویا و میрин
- ترکیب سبزیجات تازه شامل قارچ شیتاکه، هویج و لوبیا سبز
- پخت برنج به روش سنتی ژاپنی
- امکان تهیه نسخه وگان با حذف تخم مرغ
"زندگی ما قبل و بعد از مکعبهای کاری کاملاً تغییر کرد" - میرا سودها "این غذا هم ساده به نظر میرسد هم لوکس به دلیل زرده تخم مرغ"
این دستور غذایی نشان میدهد که چگونه میتوان با مواد ساده یک غذای ژاپنی اصیل و خوشمزه تهیه کرد.
