دستور پخت اوریو با ذرت خامهای و پوست پارمزان: یک ترفند ضد اسراف
با استفاده از پوست پارمزان به عنوان مکعب طعمدهنده و پالپ ذرت برای یک اوریو خامهای فصلی، یک غذای لوکس و ضد اسراف آماده کنید. این دستور پخت ساده اما خوشمزه را برای پاییز امتحان کنید.

اوریو خامهای با ذرت و پوست پارمزان
این دستور پخت یک راه حل ضد اسراف هوشمندانه برای استفاده کامل از مواد غذایی ارائه میدهد. پوست پارمزان مانند یک مکعب طعمدهنده پنیری عمل میکند و عمق اومامی و بافت خامهای به غذا میبخشد. ذرت تازه فصل پاییز نیز به طور کامل استفاده میشود - نه تنها دانههای شیرین، بلکه پالپ نشاستهای و طعمدار و حتی خود بلال مصرف شده برای تهیه آبگوشت.
- پوست پارمزان را میتوان در یخچال یا فریزر برای مدت نامحدودی نگهداری کرد
- این غذا برای ۲ نفر به اندازه کافی سیرکننده است
- پالپ ذرت طعم و بافت غنی به غذا میبخشد
- میتوان به جای خامه از آب استفاده کرد
- زمان پخت کلی حدود ۲۰ دقیقه است
“پوستهای پارمزان نهایت ترفند ضد اسراف هستند - مانند یک مکعب آبگوشت پنیری” “این غذا یک حادثه خوشایند بود و من و خانوادهام را برای بیشتر هیجانزده کرد”
این دستور پخت نشان میدهد که چگونه با مواد ساده و باقیمانده میتوان یک غذای فصلی راحت و لوکس تهیه کرد.
