دستور پخت توماسینا میرس برای لینگوینی قارچ با چارد و گلابی پخته شده با کرانبل فندق ادویهدار
پاستای لینگوینی با سس غنی قارچ و چارد، همراه با گلابی پخته شده و کرانبل فندق ترد و ادویهدار. دو دستور پخت کامل برای یک وعده غذایی دلچسب پاییزی.

دستور پخت پاستای لینگوینی قارچ و چارد
این پاستای پاییزی با قارچ، پیاز نرم، چارد سوئیسی و ادویه آنچو تهیه میشود. سس خامهای و شیرین پیاز همراه با طعم متمایز تراگون و سیر، ترکیبی غنی و آرامشبخش ایجاد میکند. پاستا با فتا، بادام و پوست لیمو تزئین شده و برای روزهای تعطیل عالی است.
- زمان آمادهسازی: ۱۵ دقیقه
- زمان پخت: ۴۵ دقیقه
- برای ۴ نفر مناسب است
- میتوان به جای چارد از اسفناج استفاده کرد
- آنچو را میتوان با نرا یا گواخیو جایگزین کرد
"این غذا برای یکشنبههایی عالی است که وقت کمی دارید اما میخواهید یک ضیافت غنی و آرامشبخش داشته باشید."
دستور پخت گلابی پخته شده با کرانبل فندق
گلابیها در شربت دارچین، زنجبیل، هل و وانیل پخته میشوند. کرانبل از فندق بو داده، جو دو سر، شکر قهوهای و دانههای مختلف تهیه شده و با شربت افرا طعمدار میشود.
- زمان آمادهسازی: ۱۰ دقیقه
- زمان پخت: ۷۰ دقیقه
- برای ۶ نفر مناسب است
- میتوان همه چیز را از قبل آماده کرد
- با بستنی، خامه یا کاستارد سرو میشود
"این روشی دلپذیر برای سرو گلابی پخته شده است: با ادویههای ملایم و کرانبلی که هم روی آن و هم کنار آن سرو میشود."
