کوکتل هفته: مارتینی پرتقال و هل بکفورد کانتین - دستور پخت
یک نوشیدنی معطر و پیچیده با طعمهای زمستانی که ترکیبی از پرتقال و هل را ارائه میدهد. این کوکتل با وودکای معطر شده با هل، مارمالاد پرتقال و کوینترو تهیه میشود.

مارتینی پرتقال و هل بکفورد کانتین
این کوکتل هفته یک نوشیدنی معطر و پیچیده است که با طعمهای زمستانی طراحی شده است. مارتینی پرتقال و هل بکفورد کانتین ترکیبی از وودکای معطر شده با هل، مارمالاد پرتقال، کوینترو و آب لیمو است که یک نوشیدنی با طعم تلخ و شیرین منحصر به فرد ایجاد میکند.
- ابتدا باید وودکا را با هل معطر کنید (۲۰ غلاف هل سبز له شده در ۷۵۰ میلیلیتر وودکا به مدت یک شب)
- مارمالاد پرتقال را در قابلمه کوچک ذوب کنید
- ۷۵ میلیلیتر وودکای معطر شده، ۲۰ میلیلیتر کوینترو و ۱۰ میلیلیتر آب لیمو اضافه کنید
- با یخ تکان دهید و در لیوان مارتینی سرد شده سرو کنید
- با پیچ پرتقال تزئین شود
"یک تیزکننده معطر و پیچیده با طعمهای فصلی و ضربه تلخ و شیرین درخشان"
این دستور کوکتل توسط شارلوت هارتل از بکفورد کانتین در بات توسعه یافته است و برای فصل پاییز و زمستان مناسب میباشد.
