طرز تهیه برنج و لوبیا – دستور پخت کارائیبی
برنج و لوبیا غذای اصلی منطقه کارائیب است که ترکیبی از لوبیا، برنج و طعمهای غنی میباشد. این دستور پخت شامل مراحل خیساندن لوبیا، پخت با شیر نارگیل و ادویههای خاص است.

دستور پخت برنج و لوبیا کارائیبی
برنج و لوبیا غذای سنتی کارائیب است که در جامائیکا به عنوان یک غذای اصلی شناخته میشود. این غذا با لوبیا قرمز، برنج، شیر نارگیل و ادویههایی مانند آلیسپایس و فلفل اسکاچ بونت تهیه میشود.
- لوبیاها باید حداقل یک شب خیسانده شوند
- استفاده از بیکن دودی اختیاری اما توصیه شده است
- پخت برنج باید به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت کم انجام شود
- اضافه کردن کره یا روغن نارگیل در پایان طعم بهتری ایجاد میکند
- این غذا با گوشت کبابی یا ماهی سرو میشود
“برنج و لوبیا برای کارائیب همان نقشی را دارد که پولنتا برای ایتالیای شمال غربی دارد”
“این غذا بیش از یک غذای جانبی ساده است و میتوان آن را برای مناسبتهای خاص نیز تهیه کرد”
این دستور پخت برای ۶ نفر طراحی شده و زمان آمادهسازی حدود ۲ ساعت میبرد.
