دستور پخت پیتزای کوچک با کدو سبز، موزارلا و نعنا از آشپزخانه روم
این پیتزاهای کوچک الهامگرفته از راسل نورمن، ساده، عملی و خوشمزه هستند. دستور تهیه خمیر پایه و روش پخت با کدو سبز، پنیر و نعنا ارائه شده است.

دستور پخت پیتزای کوچک ایتالیایی
این دستور پخت که از کتاب “Polpo” اثر راسل نورمن الهام گرفته شده، روش تهیه پیتزای کوچک (pizzette) با ترکیب کدو سبز، پنیر موزارلا، پارمزان و برگ نعنا را آموزش میدهد. خمیر پایه این دستور از سال ۲۰۱۲ مورد استفاده قرار گرفته و توسط کارلا تومازی، معلم آشپزی، تأیید شده است. روش کار با خمیر شامل ورز دادن در کاسه با دستان مرطوب برای جلوگیری از اضافه شدن آرد بیشتر و ایجاد کشسانی بهتر است.
- مواد لازم برای ۱۲ عدد پیتزای کوچک: آرد سفید قوی (۵۰۰ گرم)، مخمر تازه (۱۵ گرم)، نمک (۱۵ گرم)، روغن زیتون، موزارلا، پارمزان، نعنا، کدو سبز
- مراحل تهیه خمیر: مخلوط کردن آب ولرم و مخمر، اضافه کردن آرد و نمک، ورز دادن تا تشکیل گلوله، استراحت به مدت ۱-۲ ساعت
- شکلدهی و پخت: تقسیم خمیر به ۱۲ توپ، استراحت ۳۰ دقیقهای، پهن کردن به قطر ۲۰ سانتیمتر، افزودن مواد رویی
- دمای پخت: ۲۵۰ درجه سانتیگراد (۲۳۰ درجه سانتیگراد فن) به مدت ۶-۸ دقیقه
- سرو: با روغن زیتون مرغوب و پودر فلفل قرمز (اختیاری)
“پیتزاهای کوچک را درست کنید، بخورید و ادامه دهید” - راسل نورمن “روش ورز دادن در کاسه با دستان مرطوب برای کشسانی بهتر ضروری است” - کارلا تومازی
این دستور مناسب برای تهیه سریع یک وعده غذایی ایتالیایی با طعمی متعادل و تازه است.
