مرغ ترد و پانکتا با سالاد سیب آجیلی: دستور پخت های یکشنبه توماسینا میرس
مرغ ترد و پیازهای شیرین با رزماری و تکههای پانکتای شور، همراه با سالاد سیب ترش و شیرین با پیاز قرمز ترشی و فندق. یک غذای کامل و خوشمزه برای روزهای یکشنبه.

دستور پخت مرغ ترد و پانکتا با سالاد سیب
توماسینا میرس یک دستور پخت عالی برای روزهای یکشنبه ارائه میدهد که شامل مرغ ترد با پوست crispy و پانکتای شور همراه با آرتیشو اورشلیم کارامل شده است. این غذا با یک سالاد سیب ترد همراه میشود که ترکیبی از سیب تازه، جعفری، فندق بو داده و پیاز قرمز ترشی است.
- مرغ ترد: ۸ ران مرغ با استخوان و پوست، به مدت ۱۰-۸ دقیقه در ماهیتابه تفت داده میشود
- سبزیجات کارامل شده: آرتیشو اورشلیم، پیاز قرمز و سیر با سرکه بالزامیک سیب طعمدار میشوند
- پانکتا: تکههای مکعبی پانکتا برای طعم شور و چرب به غذا اضافه میشود
- فرآیند پخت: ابتدا مرغ و پانکتا تفت داده شده، سپس سبزیجات به مدت ۲۰ دقیقه در فر پخته میشوند
"این نوع پخت و پز یک ریتم آرامبخش دارد که بیشتر کار در فر انجام میشود"
"سالاد سیب در این زمان سال را بسیار دوست دارم - ترکیبی عالی از طعمهای ترش و شیرین"
سالاد سیب با پیاز ترشی تنها در ۵ دقیقه آماده میشود و مکمل عالی برای طعم غنی مرغ و پانکتا است. این دستور پخت برای ۴ نفر طراحی شده و زمان کلی پخت حدود ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه است.
