باغخانی پور: بقایای محصولات تراریخته برای محیط زیست نامناسب است
محمدصابر باغخانی پور در جشنواره مواد غذایی ارگانیک به بررسی ابعاد تغذیه طبیعی و کاهش اثرات منفی بر محیط زیست پرداخت و تأکید کرد که بقایای محصولات تراریخته برای محیط زیست مناسب نیستند.

محصولات تراریخته و تأثیرات محیط زیستی
محمدصابر باغخانی پور در جشنواره مواد غذایی ارگانیک به بررسی ابعاد مهم تغذیه طبیعی و کاهش اثرات منفی بر محیط زیست پرداخت. وی در جمع تولیدکنندگان، صادرکنندگان و متولیان مواد غذایی ارگانیک تأکید کرد که بقایای محصولات تراریخته برای محیط زیست نامناسب است. باغخانی پور به اهمیت تغذیه طبیعی و ارگانیک در حفظ سلامت انسان و محیط زیست اشاره نمود و خواستار توجه بیشتر به این موضوع شد.
- اهمیت تغذیه طبیعی در حفظ سلامت محیط زیست
- بررسی اثرات منفی محصولات تراریخته بر生态系统
- نقش تولیدکنندگان مواد غذایی ارگانیک در کاهش آلودگیها
- لزوم توجه به استانداردهای محیط زیستی در تولید محصولات کشاورزی
- تأکید بر کاهش استفاده از محصولات تراریخته
"بقایای محصولات تراریخته برای محیط زیست نامناسب است" - محمدصابر باغخانی پور
"تغذیه طبیعی و ارگانیک کلید حفظ سلامت انسان و محیط زیست است"
این نشست فرصتی برای تبادل نظر بین متخصصان و فعالان حوزه مواد غذایی ارگانیک بود تا راهکارهای عملی برای کاهش اثرات منفی بر محیط زیست ارائه دهند.
