افزایش نظارت بهداشتی بر مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی
مدیرکل دامپزشکی استان تهران در بازدید از واحد بستهبندی مواد پروتئینی در رباط کریم بر افزایش نظارتهای بهداشتی در شرایط حساس کنونی تأکید کرد.

افزایش نظارتهای بهداشتی بر مراکز دامی
مدیرکل دامپزشکی استان تهران در بازدید میدانی از یک واحد بستهبندی مواد پروتئینی در شهرستان رباط کریم، بر لزوم افزایش نظارتهای بهداشتی در شرایط حساس کنونی تأکید نمود. وی اعلام کرد که با وجود چالشهای موجود، نظارتهای دامپزشکی نشان میدهد که فرآیندهای کشتار دام و جوجهریزی برای تأمین مواد پروتئینی با استانداردهای لازم در حال انجام است.
- بازرسی منظم از مراکز عرضه فرآوردههای خام دامی
- کنترل کیفیت مواد پروتئینی در واحدهای بستهبندی
- نظارت بر فرآیند کشتار دام و جوجهریزی
- ارزیابی بهداشتی مراکز تولید و توزیع
- اجرای پروتکلهای ایمنی مواد غذایی
“در شرایط حساسی قرار داریم، اما با این حال نظارتهای دامپزشکی نشان میدهد که کشتار دام و جوجهریزی برای تامین...
این اقدامات در جهت ارتقای ایمنی غذایی و حفاظت از سلامت مصرفکنندگان در استان تهران انجام میشود.
