
نیویورک شاهد افتتاح رستورانهای بزرگ و عالی مکزیکی
غذاهای مکزیکی در نیویورک مورد توجه قرار گرفتهاند با افتتاح رستورانهای بزرگی مانند لیموسینا، کوئرنو و رزا مکزیکانو. این رستورانها فضای باشکوه و غذاهای نوآورانه ارائه میدهند.

موج جدید رستورانهای مکزیکی در نیویورک
نیویورک شاهد ظهور رستورانهای بزرگ و مجلل مکزیکی است که با فضای باشکوه و طراحی خلاقانه، جایگاه جدیدی برای این غذاها ایجاد کردهاند. لیموسینا، کوئرنو و رزا مکزیکانو از جمله رستورانهای جدیدی هستند که غذاهای مکزیکی را در سطحی بالاتر ارائه میدهند.
- لیموسینا با طراحی سه طبقه و مساحت ۵۰۰۰ فوت مربع، محیطی پرانرژی با سقفهای بلند و میزهای spacious ارائه میدهد
- غذاهای شاخص شامل سناپر قرمز کامل و کوئسابیریا با تورتیلاهای کوچک است
- کوئرنو به عنوان اولین شعبه آمریکایی امپراتوری استیکهاوس مکزیکی، گوشتهای USDA Prime ارائه میدهد
- پولپو آ لاس براساس (اختاپوس کبابی) یکی از برجستهترین dishes این رستوران است
- رزا مکزیکانو با ۴۰۰ صندلی، غذاهای کلاسیک مانند مولکاجته فاخیتاس و گواکامول میز-side ارائه میدهد
"بسیاری از رستورانهای مکزیکی منطقهای که منتقدان دوست دارند، فضای مینیمال دارند و فاقد آن شکوه و fun مکانهای بزرگ هستند" - مایکل استیلمن
"اختاپوس کبابی کوئرنو لطیفترین و خوشمزهترین اختاپوسی است که تا به حال خوردهام" - استیو کوزو
این رستورانها نشاندهنده بلوغ غذاهای مکزیکی در نیویورک هستند و تجربهای فراتر از رستورانهای سنتی مکزیکی ارائه میدهند.

