تعطیلی رستورانهای زنجیرهای شوک در واشنگتن به دلیل اعتراضات ضد اسرائیلی
رستوران زنجیرهای شوک که غذای گیاهی و کوشر سرو میکرد، به دلیل تحریم و اعتراضات فعالان ضد اسرائیلی، همه شعبات خود را در واشنگتن دیسی تعطیل کرد. مالکان میگویند هدف آنها ایجاد مکانی برای جمعآوری همه افراد بود.

تعطیلی رستوران شوک تحت تأثیر تحریمها
رستوران زنجیرهای شوک که در حوزه غذای خیابانی گیاهی و کوشر فعالیت میکرد، به طور دائمی همه شعبات خود در واشنگتن دیسی را تعطیل کرد. مالکان دلیل اصلی این تعطیلی را اعتراضات و تحریمهای گروههای ضد اسرائیلی به ویژه کمپین «آپارتاید؟ من نمیخرم» میدانند که طی دو سال گذشته درآمد رستوران را به شدت کاهش داد.
- این رستوران قبلاً توسط فود نتورک و واشنگتن پست به خاطر «برگر شوک» مورد تحسین قرار گرفته بود
- گروه «دیسی برای فلسطین» غذاهای رستوران را «تقلید از غذاهای فلسطینی» خواند و مالکان را «همدست با آپارتاید اسرائیلی» دانست
- دنیس فریدمان، مالک یهودی-آمریکایی رستوران، اعلام کرد که هدف آنها ایجاد مکانی برای جمعآوری افراد از همه نژادها و مذاهب بود
- شعبات رستوران با وندالیسم، آزار و اذیت و تبلیغات ضد اسرائیلی مواجه شد
- مالکان برای حفظ امنیت رستورانها اقدام به استخدام نگهبان کردند اما نهایتاً مجبور به تعطیلی شدند
فریدمان در مصاحبه گفت: «مقصود شوک ناب و خوب بود. ما قصد نداشتیم غذای اسرائیلی بسازیم، بلکه میخواستیم غذاهای گیاهی بسازیم که همکارم را به یاد کودکی و خانهاش بیندازد».
گروه دیسی برای فلسطین در اینستاگرام نوشت: «امروز خوشحالیم که اعلام میکنیم شوک درهایش را برای همیشه بسته است. این یک پیروزی برای تحریم است».
تعطیلی این رستوران که ۱۲ سال فعالیت کرده بود، تنها چند روز قبل از آتشبس بین اسرائیل و حماس انجام شد و نشاندهنده تأثیر عمیق تنشهای سیاسی بر کسبوکارهای محلی است.
