مالکان رستورانها میگویند تورم قیمت ساندویچ تخممرغ را به ۱۷ دلار رسانده — اینجا محاسبات پشت آن است
نزدیک به نیمی از ۷۱۲ تصمیمگیرنده رستوران مورد بررسی (۴۸٪) گفتند که در صورت تداوم تورم، قصد افزایش قیمتهای منو را دارند. بررسیها نشان میدهد رستورانها برای حفظ حاشیه سود ۵٪ نیاز به افزایش ۳۱٪ قیمتها دارند.

تاثیر تورم بر صنعت رستورانداری
بر اساس بررسی صنعت رستورانداری سال ۲۰۲۵ توسط شرکت نرمافزاری Toast، تورم به عنوان بزرگترین چالش کسبوکار برای رستورانها شناسایی شده است. نزدیک به نیمی از تصمیمگیرندگان رستوران قصد افزایش قیمتهای منو را دارند زیرا هزینههای مواد غذایی و نیروی کار به طور پیوسته در حال افزایش است. انجمن ملی رستورانها تخمین میزند که برای حفظ حاشیه سود ۵٪، رستورانها نیاز به افزایش ۳۱٪ قیمتها دارند.
- افزایش هزینههای پروتئینها مانند تخممرغ، گوشت و مرغ اصلیترین عامل افزایش قیمتها
- مالکان رستورانها بین حفظ مشتریان و تداوم سودآوری در تناقض هستند
- افزایش قیمتها به عنوان آخرین راهحل در نظر گرفته میشود
- مشتریان مکرر ممکن است به دلیل قیمتهای بالا از مراجعه خودداری کنند
- ایجاد ارزش افزوده برای توجیه قیمتهای بالاتر ضروری است
“هیچ کس ۱۷ دلار برای یک ساندویچ تخممرغ خرج نمیکند فقط تا شما حاشیه سود خود را حفظ کنید” - مایکل برافمان “چالش همه رستورانها اضافه کردن ارزش هنگام افزایش قیمتهای منو است” - جان لوفلر
صنعت رستورانداری با معادله پیچیدهای مواجه است که در آن تعادل بین کیفیت، قیمت و رضایت مشتری باید به دقت مدیریت شود.
