اجرای روش فحلی در دامداریهای کردستان برای افزایش بهرهوری تولید گوشت
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان از اجرای طرحهای علمی و نوین در دامداریها خبر داد و گفت: بهکارگیری روشهای مدیریت فحلی، موجب افزایش بهرهوری و بهبود کیفیت تولید گوشت قرمز میشود.

اجرای روش فحلی در دامداریهای کردستان
سعدی نقشبندی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان از اجرای طرحهای علمی و نوین در دامداریهای این استان خبر داد. وی تأکید کرد که بهکارگیری روشهای مدیریت فحلی موجب افزایش بهرهوری و بهبود کیفیت تولید گوشت قرمز میشود. این برنامههای علمی و آموزشی در زمینه مدیریت فحلی و افزایش تولید گوشت قرمز بهصورت عملی و کاربردی برای دامداران استان در حال اجراست. افزایش تعداد زایشها، چندقلوزایی و بهبود فحلی در دامهای سبک از مهمترین عوامل مؤثر در توسعه تولید گوشت قرمز معرفی شدهاند.
- افزایش تعداد زایشها و چندقلوزایی در دامهای سبک
 - اجرای طرح همزمانسازی فحلی برای بهبود کیفیت تولید
 - کاهش دوره زایش و تولید برههای همسن
 - امکان برنامهریزی برای جفتگیری کنترلشده
 - تأمین گوشت در دورههای کمبود عرضه
 
سعدی نقشبندی: "اجرای این روشها نقش بسزایی در حمایت از دامداران و تقویت تولید داخلی دارد."
رئیس سازمان جهاد کشاورزی: "افزایش نرخ برهزایی و تولید برههای همسن برای پرواربندی از مزایای این طرح است."
سازمان جهاد کشاورزی استان با اجرای این برنامهها و ارائه آموزشهای تخصصی به دامداران، تلاش دارد زمینه پایداری تولید، کاهش هزینهها و افزایش بهرهوری اقتصادی در بخش دامپروری کردستان را فراهم کند.
