محدودیت مصرف شکر قهوهای برای بیماران دیابتی
وزارت بهداشت هشدار داد که شکر قهوهای برای مبتلایان به دیابت هیچ مزیت خاصی نسبت به شکر سفید ندارد و مصرف آن باید محدود باشد.

مصرف شکر قهوهای برای بیماران دیابتی
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به باور نادرست عمومی درباره شکر قهوهای، تأکید کرد که این نوع شکر برای افراد مبتلا به دیابت هیچ استثنایی نسبت به شکر سفید ندارد. هر قاشق غذاخوری شکر قهوهای یا سفید حاوی حدود ۱۵ گرم کربوهیدرات ساده با شاخص گلایسمی بالا است که منجر به افزایش ناگهانی قند خون میشود.
- شکر قهوهای تنها مقدار اندکی مواد معدنی از جمله کروم دارد
- تفاوت اثرگذاری بر کنترل قند خون بسیار ناچیز است
- بیماران دیابتی نباید در مصرف آن آزاد باشند
- مصرف باید تحت نظر متخصص تغذیه باشد
“شکر قهوهای نیز از نیشکر به دست میآید و تنها مقدار اندکی مواد معدنی دارد”
“تفاوت بسیار ناچیز است و توصیه نمیشود بیماران دیابتی در مصرف آن آزاد باشند”
توصیه میشود مصرف کربوهیدراتهای ساده تا حد امکان کاهش یابد و بیماران همیشه مصرف انواع قند و شکر را در چارچوب رژیم غذایی کنترلشده انجام دهند.
