استقرار نانواییهای تولید نان کامل در ۵ شهر استان کرمان
رئیس اداره فراوردههای خوراکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان از استقرار نانواییهای تولید نان کامل در پنج شهرستان این استان خبر داد. این نانواییها به زودی با نصب برچسب ویژه قابل شناسایی خواهند بود.

استقرار نانواییهای تولید نان کامل در کرمان
قدسیه علیزاده، رئیس اداره فراوردههای خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان، از استقرار نانواییهای تولید نان کامل در پنج شهرستان این استان شامل کرمان، زرند، رفسنجان، بردسیر و رابر خبر داد. وی تأکید کرد که آدرس این نانواییهای دارای مجوز در سایت سازمان غله و دانشگاه علوم پزشکی کرمان درج شده و به زودی با نصب برچسب و لوگوی ویژه برای عموم مردم قابل شناسایی خواهند بود.
- نان کامل که به نان سبوسدار نیز معروف است از آرد کامل گندم تهیه میشود
- این نان حاوی تمام قسمتهای دانه گندم شامل سبوس، جوانه و آندوسپرم است
- نان کامل غنی از فیبر، ویتامینهای گروه B و E، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها میباشد
- دارای رنگ تیرهتر، بافت متراکمتر و ارزش غذایی بالاتری نسبت به نان سفید است
- مصرف منظم آن تأثیر مثبت بر سلامت گوارش، کنترل قند خون و کاهش خطر بیماریهای قلبی دارد
علیزاده در تعریف نان کامل گفت: “این نان که به نان سبوسدار نیز معروف است، از آرد کامل گندم تهیه میشود و ویژگی آرد کامل این است که شامل تمام قسمتهای دانه گندم است.”
وی در مورد فواید نان کامل افزود: “فیبر بالا در نان کامل به بهبود هضم، جلوگیری از یبوست، تنظیم قند خون و ایجاد احساس سیری طولانیمدت کمک میکند.”
علیزاده به شهروندان توصیه کرد حتماً از نانواییهای دارای جواز کسب معتبر خرید کنند و از اضافه کردن دستی سبوس به خمیر در حال پخت جداً خودداری نمایند.
