تأکید بر افزایش سرانه مصرف ماهی در استان سمنان
مدیر شیلات استان سمنان با تأکید بر ترویج فرهنگ مصرف آبزیان، از برنامهریزی برای افزایش سرانه مصرف ماهی و تولید ۵۵۰۰ تن آبزی تا پایان برنامه هفتم توسعه خبر داد.

برنامهریزی برای افزایش مصرف ماهی در سمنان
مدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی استان سمنان با تأکید بر لزوم ترویج فرهنگ مصرف آبزیان در میان مردم استان، از برنامهریزی هدفمند برای افزایش سرانه مصرف ماهی خبر داد. بهرام فلاحی لیما در گفتوگو با خبرنگاران به مناسبت روز جهانی غذا ابراز داشت: با توجه به خواص ماهی، مصرف آن دوبار در هفته توصیه شده و آبزیان باید در سبد غذایی خانوار دیده شود. وی افزود: برای ارتقای سلامت جامعه، سرانه مصرف آبزیان در استان سمنان باید افزایش یابد که برای تحقق این مهم علاوه بر آموزش و آگاهیبخشی، تأمین نیاز مصرف نیز دارای اهمیت است.
- برنامههای آبزیپروری در استان با ظرفیت خوبی برای پرورش ماهی سردابی و گرمابی دنبال میشود
- تولید پنج هزار و ۵۰۰ تن آبزی تا پایان برنامه هفتم توسعه در دستور کار قرار دارد
- استفاده از استخرهای ذخیره آب کشاورزی و سایر منابع آبی برای توسعه پایدار این صنعت
- گامهای بلندی در راستای توسعه صنعت آبزیپروری در استان برداشته شده است
- افزایش سهم آبزیان در سبد غذایی خانوار از اهداف اصلی این برنامهریزی است
«با توجه به خواص ماهی مصرف آن دوبار در هفته توصیه شده است» «برای ارتقا سلامت جامعه سرانه مصرف آبزیان باید در استان سمنان افزایش یابد»
امیدواریم با این اقدامات شاهد ارتقای سهم آبزیان در سبد غذایی خانوار باشیم.
