ورود روزانه ۶۰۰ تا ۸۰۰ تُن گوشت مرغ از استانهای معین به تهران
مدیرکل دامپزشکی استان تهران اعلام کرد: روزانه ۶۰۰ تا ۸۰۰ تُن گوشت مرغ از استانهای معین به میدان بهمن و مراکز توزیع پایتخت وارد میشود و کمبودی در بازار وجود ندارد.

وضعیت تأمین گوشت مرغ و محصولات دامی در تهران
احمد شریعتی، مدیرکل دامپزشکی استان تهران، در نشست خبری با اصحاب رسانه وضعیت تأمین گوشت مرغ در پایتخت را تشریح کرد. وی تأکید نمود که استان تهران از ابتدا قطب تولید گوشت مرغ نبوده و به دلیل موقعیت صنعتی و تراکم جمعیتی بالا، امکان توسعه واحدهای پرورش طیور در این استان محدود است. در حال حاضر با تعیین شش تا هفت استان معین، تأمین گوشت مرغ مورد نیاز تهران به صورت روزانه انجام میشود.
- روزانه بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ تُن گوشت مرغ از استانهای معین به میدان بهمن و مراکز توزیع تهران وارد میشود
- وضعیت عرضه مرغ از نظر کمیت، کیفیت و قیمت در تهران مطلوب است
- حدود ۱۲۰ واحد مرغ تخمگذار در استان فعال است که ۸ تا ۱۰ درصد تولید کشور را تشکیل میدهد
- تهران در رتبه پنجم یا ششم تولید تخممرغ کشور قرار دارد
- استان تهران در زمینه دامداریهای شیری و صنایع لبنی جایگاه برتر کشور را دارد
"موقعیت صنعتی و تراکم جمعیتی بالا در پایتخت، امکان ایجاد یا توسعه واحدهای پرورش طیور را در سطح استان محدود کرده است" "با توجه به موقعیت جغرافیایی و صنعتی پایتخت، توسعه فعالیتهای دامی در استانهای همجوار منطقیتر و مقرونبهصرفهتر است"
شریعتی همچنین به رشد صنایع وابسته به دامپزشکی در استان اشاره کرد و از راهاندازی چندین واحد جدید در زمینه قطعهبندی، تولید مکملهای خوراک دام و داروهای دامپزشکی خبر داد.
