خراسان رضوی دومین استان مصرفکننده گوشت قرمز کشور
مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی اعلام کرد این استان رتبه دوم مصرف گوشت قرمز در کشور را دارد و روزانه ۲۲۰ تن گوشت تولید میشود. تأکید بر توقف واردات غیرمجاز دام و تقویت نظارتهای بهداشتی از دیگر محورهای این گزارش است.

وضعیت تولید و مصرف گوشت قرمز در خراسان رضوی
محمود جوادینژاد، مدیر کل دامپزشکی خراسان رضوی در نشست خبری به مناسبت هفته دامپزشکی اعلام کرد این استان پس از تهران دومین مصرفکننده گوشت قرمز در کشور است. وی اشاره کرد که خراسان رضوی جایگاه سوم تولید محصولات دامی کشور را دارد و در سال گذشته بیش از ۱۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصولات دامی تولید کرده است. تولید روزانه ۲۲۰ تن گوشت قرمز و وجود ۳۴ میلیون قطعه مرغ از ظرفیتهای مهم استان محسوب میشود.
- تولید سالانه بیش از ۱۲ میلیون تن محصولات دامی
- برگزاری بیش از ۸۹۰۰ دوره پرورشی تحت نظارت دامپزشکی
- معدوم شدن ۲۱ هزار رأس دام برای کنترل بیماریها
- اجرای پروژههای نوین الکترونیکی در حوزه دامپزشکی
- طراحی سامانههای جدید نظارتی برای بهبود امنیت غذایی
«واردات غیرمجاز دام تأثیر منفی بر وضعیت بهداشتی و تولیدی منطقه داشته که پس از رایزنی با دستگاههای امنیتی متوقف خواهد شد.»
«برای کنترل بیماریهای دامی لازم است سهم دامپزشکی در اعتبارات سلامت دیده شود تا واکسیناسیون بهدرستی اجرا شود.»
جوادینژاد بر لزوم تخصیص اعتبارات مناسب برای پیشگیری و کنترل بیماریهای دامی تأکید کرد و نقش دامپزشکی در جلوگیری از انتقال بیماریهای مشترک انسان و دام را حیاتی خواند.
