سالاری: جشنواره ملی نان، نان های سنتی و بومی کرمان را معرفی می کند
معاون اقتصادی استاندار کرمان اعلام کرد برگزاری جشنواره ملی نان باعث معرفی نانهای سنتی و بومی استان به مردم شده و زمینه شناخت آن در سطح کشور را فراهم میکند.

جشنواره ملی نان کرمان و نقش آن در رونق گردشگری
غلامرضا سالاری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان، در نشست هماندیشی برگزاری سومین جشنواره ملی نان کرمان تأکید کرد که گردشگری مهمترین صنعت در اقتصاد کشور است و برای رونق آن باید محدودیتها برطرف شود. وی برگزاری جشنوارهها و مسابقات ملی و بینالمللی را از راهکارهای مهم رونق صنعت گردشگری برشمرد و افزود که با برگزاری چنین رویدادهایی و حضور مهمانانی از سراسر کشور، میتوان اقتصاد استان کرمان را متحول کرد. سالاری با اشاره به حرمت نان در فرهنگ ایرانی گفت که تمام تلاش بر این است که نانهای سنتی و بومی کرمان به مردم معرفی شده و زمینه شناخت آن در سطح کشور فراهم شود.
- محور اصلی جشنواره نان است، اما از فرصت حضور گردشگران برای معرفی جاذبههای تاریخی، فرهنگی و طبیعی استان نیز استفاده میشود.
- در استان کرمان حدود ۲۷۰۰ نانوایی فعال است، اما تنها ۷ واحد در شهر کرمان به پخت نان کامل میپردازند.
- رسانهها در حاشیه جشنواره باید مردم را به مصرف نان کامل ترغیب کنند.
- جشنواره از ۲۲ تا ۲۵ مهرماه در محوطه تله کابین پردیسان قائم کرمان برگزار میشود.
- ۴۰۰ غرفه و ۸۰۰ مهمان از ۳۱ استان کشور و ۲۰ شهرستان استان کرمان در جشنواره حضور دارند.
“اگر بخواهیم صنعت گردشگری رونق گیرد، باید محدودیتها را برطرف و با تکیه بر توان داخلی، آثار تحریمها را کماثر یا بیاثر کنیم.” “نان در فرهنگ ایرانی حرمت و برکت خاصی دارد و مردم به حرمت آن سوگند یاد میکنند.”
این جشنواره نه تنها به معرفی نانهای سنتی میپردازد، بلکه فرصتی برای نمایش جاذبههای گردشگری کرمان و تقویت اقتصاد منطقه است.
