مصرف پنیر و کاهش خطر آلزایمر
پژوهشی در ژاپن نشان میدهد که خوردن پنیر حداقل هفتهای یکبار با ۲۴٪ کاهش خطر زوال عقل مرتبط است. این مطالعه بر روی ۸۰۰۰ سالمند انجام شده و نتایج در نشریه Nutrients منتشر شده است.

تاثیر مصرف پنیر بر پیشگیری از آلزایمر
بر اساس پژوهش جدید انجام شده در ژاپن، مصرف منظم پنیر میتواند خطر ابتلا به زوال عقل را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. این مطالعه که روی حدود ۸۰۰۰ فرد ۶۵ ساله و بالاتر انجام شد، نشان داد افرادی که بهطور منظم پنیر مصرف میکنند، ۲۴ درصد کمتر در معرض خطر زوال عقل قرار دارند. نتایج این تحقیق که در نشریه علمی Nutrients منتشر شده، حاکی از آن است که تنها ۳.۴ درصد از مصرفکنندگان پنیر در طول دوره سهساله مطالعه به زوال عقل مبتلا شدند، در حالی که این رقم در گروه غیرمصرف کننده ۴.۴۵ درصد بود.
- پنیر حاوی پروتئینها و اسیدهای آمینه ضروری است که از سلامت سلولهای عصبی حمایت میکنند
- وجود ویتامین K2 در پنیر به سلامت عروق و تنظیم کلسیم کمک میکند
- محصولات لبنی تخمیری مانند پنیر بر التهاب محور روده–مغز تاثیر مثبت دارند
- مصرف پنیر با کاهش خطر بیماریهای قلبی–عروقی و متابولیک مرتبط است
- پژوهشگران تاکید میکنند که این مطالعه ارتباط را نشان میدهد نه علت و معلول
«پنیر حاوی پروتئینها و اسیدهای آمینه ضروری است که از حفظ سلولهای عصبی پشتیبانی میکنند»
«لبنیات تخمیری با کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی–عروقی و متابولیک مرتبطاند»
