پیشبینی تولید ۲۳۰ هزار تنی مرکبات در استان گیلان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از پیشبینی تولید ۲۳۰ هزار تن مرکبات در استان خبر داد که ۹۰ درصد آن مربوط به پرتقال است. سطح زیر کشت مرکبات ۱۱٬۳۵۷ هکتار و استان گیلان در تولید مرکبات رتبه پنجم کشور را داراست.

پیشبینی تولید مرکبات در گیلان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از پیشبینی تولید ۲۳۰ هزار تن مرکبات در این استان خبر داده است. طبق اعلام صالح محمدی، ۹۰ درصد از این میزان تولید مربوط به محصول پرتقال است که ارقام اصلی آن شامل انواع بومی، خونی و تامسون میباشد. سطح زیر کشت مرکبات در استان گیلان ۱۱٬۳۵۷ هکتار است و این استان در تولید مرکبات دارای رتبه پنجم کشوری میباشد.
- سطح زیر کشت نارنگی ۶۶۸ هکتار با پیشبینی تولید ۷٬۸۶۰ تن
- شهرستانهای اصلی تولیدکننده: رودسر، املش و لنگرود
- تعداد بهرهبرداران: بیش از ۲۶٬۰۶۵ خانوار
- زمان برداشت پرتقال: از اوایل آذر تا اوایل بهمن
- زمان برداشت نارنگی: از اواخر مهرماه
«حدود پنج درصد از محصول تولیدی نارنگی و پنج درصد از سایر ارقام مرکبات شامل نارنج، لیمو، گریپ فروت، دارابی و بالنگ است.»
«گیلان دو واحد فرآوری مرکبات با ظرفیت ۵۸ هزار تن در شهرستان رودسر دارد که در تولید کنسانتره، اسانس و روغن مرکبات فعالیت میکنند.»
با توجه به برنامهریزیهای انجام شده، انتظار میرود این میزان تولید ارزش اقتصادی قابل توجهی برای استان به همراه داشته باشد.
