اصفهان رتبه نخست تولید شیر و تخممرغ کشور را دارد
مدیرکل دامپزشکی اصفهان اعلام کرد این استان در تولید شیر خام، تخممرغ و گوشت بوقلمون رتبه اول و در تولید گوشت شترمرغ، عسل و گوشت قرمز رتبههای دوم و سوم کشور را دارد.

جایگاه ممتاز اصفهان در تولید مواد پروتئینی
استان اصفهان با دارا بودن ۱۶ درصد از کل صنعت دام، طیور، آبزیان و صنایع وابسته کشور، جایگاه ویژهای در تولید مواد پروتئینی دارد. این استان در تولید شیر خام، تخم مرغ و گوشت بوقلمون رتبه نخست کشور و در تولید گوشت شترمرغ، عسل و گوشت قرمز رتبههای دوم و سوم را به خود اختصاص داده است. نظارت بر سلامت تمامی این فرآوردههای پروتئینی بر عهده سازمان دامپزشکی است.
- واکسیناسیون سالانه بیش از ۴۰ هزار قلاده سگ برای پیشگیری از هاری
- عدم گزارش هیچ طغیان بیماری دام و طیور در استان
- کنترل بیماریهای مشترک مانند سیاه زخم و تب مالت
- نقش حیاتی دامپزشکی در تأمین بهداشت روزانه جامعه
- گستردگی حوزه فعالیتهای دامپزشکی در استان
"بخش زیادی از تأمین بهداشت و سلامت جامعه مدیون تلاشهای نیروهای خدوم حوزه دامپزشکی است"
"همه مردم روزانه با استفاده از پنیر، شیر و تخم مرغ با حوزه دامپزشکی در ارتباط هستند"
اقدامات پیشگیرانه و نظارتی دامپزشکی استان اصفهان موجب شده تا هیچ شیوع بیماری در دام و طیور گزارش نشود و سلامت فرآوردههای پروتئینی تضمین شود.
