مقصر گرانی گوشت قرمز و مرغ مشخص شد
مدیرکل دامپزشکی استان تهران هزینه بالای تولید و خریدهای هیجانی را دلیل اصلی افزایش قیمت گوشت و مرغ عنوان کرد، در حالی که عرضه این محصولات نسبت به سال گذشته بیشتر شده است.

علل افزایش قیمت گوشت و مرغ در بازار
مدیرکل دامپزشکی استان تهران، احمد شریعتی، در تحلیل افزایش قیمتهای گوشت قرمز و مرغ، هزینه بالای تولید و خریدهای هیجانی را عامل اصلی این گرانی دانسته است. وی تأکید کرد که با وجود افزایش عرضه این محصولات نسبت به سال گذشته، تقاضای کاذب و هیجانات خرید موجب افزایش قیمتها شده است.
- عرضه بیشتر از سال گذشته: میانگین جوجهریزی و عرضه گوشت در بازار افزایش یافته
- حمایتهای دولت: تخصیص ۸ میلیارد دلار ارز یارانهای برای نهادههای دامی
- بهبود شرایط بهداشتی: پیشرفت قابل توجه در بستهبندی و اقدامات دامپزشکی
- تنظیم بازار: اختصاص نصف وقت سازمان دامپزشکی به مدیریت بازار
- تجربه موفق در بحران: مدیریت تأمین نیازهای گوشت در جنگ ۱۲ روزه
«گر امروز قیمت گوشت بالاست به دلیل هزینه بالای تولید است. در این میان تقاضای کاذب هم شکل گرفته است.»
«کشتارگاهها از کشورهای پیشرفته این حوزه مانند برزیل کم ندارد.»
شریعتی از مردم خواست در شرایط اقتصادی دشوار که به گفته وی «ساخته دشمنان است»، همراهی لازم را داشته باشند.
