بادام زمینی گیلان؛ معرفی ارقام جدید و توسعه مکانیزاسیون
بادامکاران گیلانی با تولید بادام زمینی در سطح ۳۱۰۰ هکتار فعال هستند. شهرستان آستانه اشرفیه با ۲۵۰۷ هکتار زیرکشت، قطب اصلی این محصول محسوب میشود.

بادام زمینی گیلان و توسعه کشاورزی
بادامکاران گیلانی سالهاست با زحمت فراوان به تولید بادام زمینی اشتغال دارند. اگرچه این محصول به نوعی جزء محصولات استراتژیک استان محسوب میشود اما هیچگاه آنطور که به برنج و چای توجه شده، بادام زمینی مورد توجه قرار نگرفته است. برداشت بادام زمینی از اول شهریور در سطح ۳۱۰۰ هکتار از اراضی زراعی استان گیلان آغاز شده و سه هزار و ۶۱۰ بهرهبردار در مزارع بادام زمینی شهرستان آستانه اشرفیه مشغول فعالیت هستند.
- تولید ۹۳۶۰ تن پیله خشک بادام زمینی در آستانه اشرفیه
- کشت بادام زمینی از اوایل اردیبهشت و برداشت تا مهرماه
- شهرستان آستانه اشرفیه با ۲۵۰۷ هکتار زیرکشت قطب اصلی بادامکاری
- وجود ۱۸ کارخانه و ۲۰۰ کارگاه سنتی برای فرآوری محصول
- کیفیت مناسب و طعم مطلوب بادام زمینی آستانه اشرفیه
حیدرنژاد فرماندار آستانه اشرفیه: "این محصول به دلیل طعم مطلوب، مورد پسند مصرفکنندگان قرار گرفته است"
توسعه مکانیزاسیون و معرفی رقمهای جدید از برنامههای آینده برای ارتقای تولید بادام زمینی در استان گیلان محسوب میشود.
