استفاده از نمک برای تمیز کردن سریع ماهیتابه چدنی
تمیز کردن صحیح ماهیتابه چدنی با نمک درشت باعث افزایش عمر و حفظ خاصیت نچسب بودن آن میشود. از شویندههای خشن و ماشین ظرفشویی باید پرهیز کرد.

تمیز کردن ماهیتابه چدنی با نمک
ماهیتابههای چدنی با مراقبت مناسب میتوانند سالها甚至 دههها عمر کنند. بزرگترین اشتباه مردم، برخورد با چدن مانند ظروف پختوپز معمولی است. شویندههای خشن، سیم ظرفشویی و تمیزکنندههای ساینده میتوانند لایه seasoning که خاصیت نچسب بودن را فراهم میکند، از بین ببرند. در عوض، سرآشپزها استفاده از یک ابزار ساده که احتمالاً در کابینت دارید را توصیه میکنند: نمک درشت. یک مشت نمک به عنوان یک ساینده ملایم عمل کرده و ذرات چسبیده را بدون آسیب به سطح جدا میکند.
- تمیز کردن ماهیتابه در حالی که هنوز گرم است، کار را آسانتر میکند.
- برای ساییدن از قاشق چوبی یا برس نرم استفاده کنید.
- برای غذاهای سرسخت چسبیده از نمک بدون آب استفاده کنید.
- بلافاصله پس از شستشو، ماهیتابه را کاملاً خشک کنید تا از زنگ زدگی جلوگیری شود.
- پس از خشک شدن، میتوانید آن را با یک لایه نازک روغن دوباره season کنید.
“عمل سریع تمیز کردن وقتی ماهیتابه هنوز گرم است، کار را بسیار آسانتر میکند.” “یک مشت نمک درشت میتواند به عنوان یک تمیزکننده طبیعی و مؤثر عمل کند.”
استفاده از مقدار بسیار کم صابون ملایم معمولاً مشکلساز نیست، اما بهتر است تا حد امکان از آن پرهیز کرد. مهمترین نکته، خشک کردن فوری و کامل برای جلوگیری از زنگ زدگی است.
