راز تست ترد کامل: بخار در توستر جدید بالمودا
برند بالمودا با استفاده از فناوری بخار در توستر پرو خود ادعا میکند کلید دستیابی به تستی کاملاً ترد و خوشمزه را یافته است. این دستگاه فشرده با قابلیتهای متنوع، گرمکردن مجدد غذاها را متحول میکند.

توستر بالمودا پرو: انقلابی در پخت با بخار
برند ژاپنی بالمودا با معرفی توستر پرو خود، ادعا میکند که راز تستی کاملاً ترد و عالی را با استفاده از فناوری بخار یافته است. این دستگاه که جایگاه کمی روی کانتر آشپزخانه اشغال میکند، دارای قابلیتهای متنوعی از جمله حالتهای مختلف تست، پیتزا، کراسان و حالت فر با سه سطح دمایی (۳۵۰، ۴۰۰ و ۴۵۰ درجه فارنهایت) است. ویژگی منحصربهفرد آن یک فنجان کوچک پلاستیکی برای افزودن ۵ سیسی آب است که در حین کار کردن دستگاههای غیر از حالت فر، بخار تولید میکند.
- گرمکردن مجدد بینظیر: این توستر در گرمکردن مجدد غذاهایی مانند پیتزا و بوریتو که در مایکروویو خمیری میشوند، عالی عمل کرد و حتی طعم آنها را از حالت تازه بهتر کرد.
- تست با بخار: افزودن آب باعث ایجاد بخار میشود که پنجره دستگاه را به طور موقت کدر میکند. نتیجه، تستی با بیرونی کاملاً ترد و داخلی مرطوب است، اگرچه ممکن است قسمت بالایی نان کمی بیشازحد برشته شود.
- پخت سیبزمینی: با استفاده از یک ترفند پخت، سیبزمینیهای پختهشده در این توستر کیفیتی رستورانی داشتند.
- محدودیتها: دستگاه تنها دو تکه نان را در خود جای میدهد و گاهی برشتهشدن قسمت بالایی نان یکنواخت نیست.
“بخار delivered سطح ایدهآل تردی من را — کاملاً ترد در بیرون بدون خشکشدن نان.” “غذای گرمشده واقعاً بهتر از زمانی که تازه بود مزه داد.”
به طور کلی، توستر پرو بالمودا با قیمت ۳۷۹ دلار، برای کسانی که به دنبال دستگاهی همهکاره برای توست کردن و گرمکردن مجدد با نتایج عالی هستند، گزینهای عالی محسوب میشود، اگرچه برای کسانی که تنها به دنبال یک توستر ساده با کنترل کامل بر سطح برشتهشدن هستند، ممکن است گزینههای بهتری وجود داشته باشد.
