خاویار و فوی گراس چینی بازار غذاهای لوکس جهانی را متحول میکنند
غذاهای لوکس از چین به رستورانهای سراسر جهان راه یافتهاند و منوها را در سطح جهانی و داخلی تغییر میدهند. چین بزرگترین صادرکننده خاویار جهان است.

تحول غذاهای لوکس جهانی توسط محصولات چینی
چین در حال تغییر تصویر خود از «کارخانه جهان» به تامینکننده کالاهای تخصصی باارزش است. این کشور اکنون بزرگترین صادرکننده خاویار در جهان محسوب میشود و ۴۴ درصد از فروش جهانی را در سال ۲۰۲۴ به خود اختصاص داده است. رشد صادرات غذاهای لوکس چینی نتیجه سیاستهای دولتی هدفمند برای ارتقای جایگاه این کشور در بازارهای جهانی است.
- چین علاوه بر خاویار، در تولید فوی گراس، قارچ ترافل و گوشت واگیو نیز پیشرفت چشمگیری داشته است
- محصولات چینی به رستورانهای لوکس در سراسر جهان از جمله سنگاپور راه یافتهاند
- تغییر تصویر جهانی چین از تولیدکننده کالاهای ارزان به ارائهدهنده محصولات باکیفیت
- سیاستهای پکن برای حمایت از کشاورزان در تولید محصولات با ارزش افزوده بالا
- افزایش پذیرش محصولات لوکس چینی در بازارهای جهانی
«تلاش هماهنگی از سوی پکن برای حمایت از کشاورزان چینی در شناسایی محصولات با ارزش بالاتر که ممکن است بازار لوکس پیدا کنند، وجود دارد» – ایون پی، تحلیلگر کشاورزی
«خاویار چینی به عنوان نماد ظرافت شناخته میشود که عطری خوشبو و طعمی غنی از اقیانوس ارائه میدهد» – تیم سرآشپز رستوران Vue
این تحول نشاندهنده بلوغ صنعت غذایی چین و توانایی این کشور در رقابت در بازارهای لوکس جهانی است.
